[metaslider id=583]

Detailpagina CZ

Collectiviteitsnummer CZ

Collectiviteitskorting CZ Zorgverzekering

Met een collectiviteitsnummer bij CZ is het mogelijk een collectieve korting aan te vragen op de CZ zorgverzekering. Door collectiviteitskorting aan te vragen kunt u geld besparen op de zorgpremie. De collectiviteitskorting bedraagt 10 % op de aanvullende verzekering van CZ. Daarnaast geniet je ook van uitgebreidere dekkingen. 

CZ biedt in samenwerking met de Stichting Zorg voor Koopkracht deze kortingen speciaal aan voor zzp’ers en werkgeverscollectieven waar u als werknemer in het MKB aan kunt deelnemen. U kunt collectiviteitskorting krijgen door gebruik te maken van het CZ collectiviteitsnummer.

CZ basisverzekering collectiviteitsnummer

 
 
 
CZ heeft meerdere basisverzekeringen. Op deze manier kunt u zelf beslissen hoeveel u wilt betalen voor uw zorgpremie. Voor naturapolis van CZ, Zorgbewustpolis, betaalt u in 2024 maandelijks €nog niet bekend. Bij de naturapolis Zorg-op-maatpolis van CZ betaalt u maandelijks €nog niet bekend en hebt u iets meer keuze uit gecontracteerde zorgverleners. Als laatste is er ook de restitutiepolis Zorgkeuzepolis van CZ, deze kost maandelijks €nog niet bekend.
De zorgpremie voor naturapolissen van CZ is iets lager dan de zorgpremie van de restitutiepolis van CZ door de volledige keuzevrijheid van de restitutiepolis. Meer informatie kunt u vinden door op de button in de tabel te klikken.
Welke verzekering u ook kiest, u krijgt 10% korting op de aanvullende pakketten, die tevens een uitgebreidere dekking hebben. De vermelde premies zijn op basis van €385,- eigen risico en gelden voor 2024.
 
 
 
 
 

Voordelen van een collectieve zorgverzekering

Het afsluiten van een collectieve zorgverzekering bij CZ biedt u meerdere voordelen. Allereerst bespaart u via het collectief geld op uw zorgpremie. Daarnaast biedt een collectieve zorgverzekering bij CZ u nog meer voordelen:
• Keuze uit meerdere verzekeringen die voldoen aan uw wensen;
• Aanvullende zorgpakketten relevant voor uw levensfase;
• Extra vergoedingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie (alleen bij een collectieve zorgverzekering).
Op de aanvullende verzekeringen van CZ krijgt u 10% collectieve korting.

CZ zorgverzekering met collectiviteitsnummer

Het collectiviteitsnummer van CZ is op aanvraag. hierbij wordt men ingeschreven bij een collectief om de korting te kunnen ontvangen.