[metaslider id=583]

Detailpagina Menzis

Collectiviteitsnummer Menzis

Het afsluiten van een zorgverzekering met een collectiviteitskorting kan je  geld besparen en profiteren van extra voordelen. Dankzij de Stichting Zorg voor Koopkracht beschik je over de mogelijkheid om een collectiviteitskorting te ontvangen over de zorgverzekeringen van Menzis. Hier kun je het gehele jaar gebruik van maken.  Op de aanvullende zorgverzekeringen krijg je 9% collectieve korting. Het collectiviteitsnummer bij Menzis is: 54053

Collectiviteitskorting Menzis 2024

Collectiviteitsnummer: De voordelen bij Menzis

Je geniet bij het afsluiten van een zorgverzekering bij Menzis van de volgende voordelen:

• Zorgzaken makkelijk regelen via de Menzis-app of online;
• De optie om te kiezen uit basisverzekeringen met een redelijke prijs;
• Je kunt twee aanvullende verzekeringen voordelig afsluiten.

Je bepaalt zelf hoeveel je betaalt voor jouw zorg. Zo heb je keuze uit twee verschillende zorgverzekeringen: een voordelig naturapolis met veel gecontracteerde zorgverleners en de volledige keuzevrijheid met de restitutiepolis van Menzis. 

Welk zorgverzekeringen hebben collectiviteiskorting?

Over alle Menzis verzekeringen is het mogelijk een collectiviteitskorting te ontvangen. Je ontvangt 9%  collectieve korting op de aanvullende verzekeringen.

Beschik je niet over een KvK-nummer? Dan heb je keuze uit drie verzekeringen van Menzis. Voor meer informatie klik je op de button in de tabel hierboven.

Verzekering met collectiviteitskorting afsluiten

Je moet een KvK-nummer hebben voor het afsluiten van een zorgverzekering met collectieve korting. Het Menzis-collectief is ondergebracht bij Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen. Samen met de Stichting Zorg voor Koopkracht is er een tarief bepaald dat speciaal bedoeld is voor zzp’ers en ondernemers en mensen werkzaam in het MKB.

Als je geen zzp’er bent, of niet in het bezit bent van een KvK-nummer, heeft Menzis drie andere mogelijkheden voor je. Je kunt kiezen uit Menzis basis voordelig, Anderzorg en Hema verzekeringen. Deze verzekeringen kun je afsluiten met een fikse korting. Op de volgende pagina staat meer informatie als je wilt weten over hoe je een verzekering met korting bij Menzis kan afsluiten zonder KvK-nummer.