[metaslider id=583]

Detailpagina Zilveren Kruis

Collectiviteitsnummer Zilveren Kruis

Collectiviteitskorting Zilveren Kruis 2024

Met een collectiviteitskorting kunt u flink besparen op uw zorgpremie. Via de Stichting Zorg voor Koopkracht kan iedereen van een collectieve korting profiteren. De stichting heeft met een aantal zorgverzekeraars, waaronder Zilveren Kruis, collectieve tarieven bepaald. Het enige wat nodig is om collectiviteitskorting te krijgen, is een geldig Zilveren Kruis collectiviteitsnummer. Ook in 2024 is het mogelijk om, door middel van het Zilveren Kruis collectiviteitsnummer, korting te krijgen op jouw zorgverzekering

Voordelen Zilveren Kruis Collectiviteitsnummer

 
 

 

 

Een verzekering met een collectieve korting kent vele voordelen. Via Zorgpremiekorting.nl profiteert u, door middel van de Zilveren Kruis collectiviteitsnummers, van hoge kortingen. Een zorgverzekering bij het Zilveren Kruis betekent in het kort het volgende:

• U heeft recht op medische keuzevrijheid (75% van het bedrag wordt vergoed bij een niet-gecontracteerde zorgverlener);
• Extra vergoedingen wanneer u een collectiviteitskorting heeft;
• Veel aanvullende zorgverzekeringen. U kunt zo het meest geschikte zorgpakket samenstellen.

De prijzen voor een basisverzekering bij het Zilveren Kruis verschillen. U kunt ervoor kiezen om minder te betalen voor uw zorgpremie, maar dan bent u beperkter in uw eigen keuze voor een zorgverlener. U heeft alleen recht op collectiviteitskorting als u gebruik maakt van het Zilveren Kruis collectiviteitsnummer

 

Collectiviteitsnummer Zorgverzekering

Het Zilveren Kruis biedt veel verschillende zorgverzekeringen aan. Zo stelt u makkelijk en snel een zorgpakket samen dat voldoet aan uw wensen en behoeften. U kunt door middel van het Zilveren Kruis collectiviteitsnummer een collectiviteitskorting ontvangen op alle pakketten die het Zilveren Kruis aanbiedt. U ontvangt dan tot 10% korting op de aanvullende verzekeringen.

Collectieve verzekering Zilveren Kruis

U kunt een collectiviteitsverzekering afsluiten bij het Zilveren Kruis. Klik op de button in de tabel voor meer informatie over alle collectieve kortingen bij de grote verzekeraar.